Friss gyümölcsök

Családi Gazdaságunk elsősorban friss gyümölcsök termesztésére specializálódott, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk kínált termékek külalakjukat és ízvilágukat tekintve is első osztályúak legyenek. A gazdaságunk gerincét jelentő körtéből a Bosc kobak fajtát termesztjük a legnagyobb mennyiségben, de a Vilmos és az egyre keresettebb Fétel Apát fajtákból is hónapokon keresztül ki tudjuk szolgálni kedves vásárlóinkat. A fekete szederrel külünleges íze és minden más hazai gyümölcsnél magasabb antioxidáns tartalma miatt foglalkozunk előszeretettel, melyből nem csak a friss gyümölcs fogyasztását ajánjuk, hanem a belőle préselt natúr gyümölcslevet is. Az áfonya Magyarországon még kevéssé ismert és termesztett növény, kíváló ízvilága és szintén különleges beltartalmi értékei miatt azonban szeretnénk, ha sokkal több emberhez eljutna, sokkal szélesebb rétegek fogyaszthatnák ezt a nemes gyümölcsöt. Jelenleg a korai Duke fajtát termesztjük kedves vásárlóinknak, de terveink szerint hamarosan középérésű és kései fajtákkal is gyarapodhat majd a kínálatunk. Zamatos, ízletes, odaadással nevelt gyümölcseinket fogyasszák egészséggel!

 

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Vilmos körte 30 kg
  A vilmos körte sokak szerint a legzamatosabb körte a Magyarországon termesztett fajták közül. Az ültetvényeinkben használt technológiák segítségével nálunk augusztus végétől szép sárga, napos oldalon enyhén pirosas színeződésű, vékony héjú, 200 grammos vilmos körte kapható. Húsa fehér, olvadó, bőlevű, illatos, édes-savanykás ízű, muskotályos zamatú. Jelenleg csak kisebb felületen terme..
  13,500 Ft Nettó ár: 13,500 Ft
 • Bosc kobak körte 30 kg
  A Bosc kobak a magyar fogyasztók legkedveltebb körtéje, sokan 'Alexander' vagy egyszerűen 'téli körte' néven ismerik. Magas technológiai színvonalú ültetvényeinkben kiváló minőségben állítjuk elő a Bosc kobak körtéket - legtöbbjük eléri a negyedkilós méretet, színük egységesen barnás. Szeptember közepén szüretelünk, ekkortól kapható nálunk ez a rendkívül ízletes és közkedvelt gyümölcs. Jelenleg..
  11,700 Ft Nettó ár: 11,700 Ft
 • Fétel Apát körte 30 kg
  A Fétel Apát körtefajtát százötven éve nemesítették Franciaországban, mégis elsősorban Olaszországban vált közkedvelt, nagy mennyiségben termesztett és fogyasztott gyümölccsé. Az utóbbi években a magyar vásárlók is előszeretettel fogyasztják, ezért egy kisebb felületen mi is szívesen foglalkozunk vele. Gyümölcse jellegzetes, nagyon megnyúlt alakú. Színe sárgászöld, a napos oldalán enyhén piros...
  11,700 Ft Nettó ár: 11,700 Ft
 • Áfonya
  Családi gazdaságunk nagy hangsúlyt fektet az innovációra, az újítások, a különlegességek magyar piacokra való bevezetésére. Az európai tendenciák mindenhol az áfonya fogyasztásának meredek emelkedését mutatják, ami nem véletlen, hiszen egy rendkívül kellemes ízű és kiváló beltartalmi értékekkel rendelkező, egészséges gyümölcsről van szó. Szélesebb körű elterjedését, nagyobb mennyiségben való fo..
  4,500 Ft Nettó ár: 4,500 Ft
 • Fekete szeder
  A két hektáros fekete szeder ültetvényünket elsősorban a szerelem szülte - a bogyós termésű hazai gyümölcsök közül messze a szeder a legkedvesebb számunkra. Nem csak azért, mert az összes többi gyümölcshöz képest sokszoros az antioxidáns kapacitása, hanem különleges íze és százféle feldolgozási módja miatt is. A szedd magad mozgalom keretében június végétől szeptember közepéig várjuk kedves ven..
  2,990 Ft Nettó ár: 2,990 Ft