Pálinkák

Egy lokálpatrióta családi gazdaság egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy a kiváló ízű magyar gyümölcsökből ne tanuljon meg különleges magyar pálinkát készíteni. A 'pálinka' elnevezést az EU jogszabályainak megfelelően csak Magyarország és 4 osztrák tartomány használhatja. Pálinkának kizárólag azt a terméket hívhatjuk, mely 100%-ban Magyarországon termett gyümölcs törkölyéből készült, finomszeszt és aromát nem tartalmaz és legalább 37.5%-os alkoholfokkal rendelkezik. Ezt a 700 éves hagyományt, ezt a minden tekintetben igazi hungarikumot ápolni és gyakorolni számunkra igazi megtiszteltetés. Jelenleg fekete szederből és vilmoskörtéből készítünk pálinkákat, de kínálatunk folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen felkeresni honlapunkat.

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
  • Szeder pálinka
    A fekete szederből készült pálinka az igazi ritkaságok közé tartozik, hiszen ezt a kis felületen termesztett és drága gyümölcsöt csak nagyon kevesek használják fel pálinka készítés céljára. Pedig igazán megéri a sok munkát és törődést! A tökéletes érettségi fokú, édes és fekete gyümölcs feldolgozásának a végeredménye egy semmihez sem fogható gyümölcsös virágillat és hosszan tartó, krémes ízvilá..
    6,350 Ft Nettó ár: 6,350 Ft
  • Vilmos körte pálinka
    Vilmoskörte pálinkák illatvilága enyhén citrusos beütésű, kiemelkedően gyümölcsös, intenzív, de egyáltalán nem harsány. Zamata szinte megtévesztésig hasonlít a gyümölcsre, amiből készült. Lágy, kellemes, mégis határozott, hosszan tartó utóízzel. Nem véletlen, hogy a vilmoskörte Magyarország legkeresettebb pálinkája, mint ahogy az sem, hogy a Zalai-dombság éghajlatán termett gyümölcsök a legkere..
    4,800 Ft Nettó ár: 4,800 Ft